Minä

Elintarvike-alalla teen töitä päivisin, ja vapaa-aikana kokkailen ja jos ja kun en jaksa aina syödä, luen ruokakirjoja. Tämä on minun alani, ruokaa tarvitaan joka päivä, muodossa jos toisessakin. Kaikki uusi kiinnostaa ja vielä on paljon mitä en ole kokeillut ja mistä en tiedä tarpeeksi. Tietopuolta alasta haen opiskelemalla Itä-Suomen avoimessa yliopistossa, ravitsemustieteitä ja kauppatieteitä, syksyllä 2016 jatkuvat syventävät opinnot. Aika näyttää mitä tästä kuviosta saa aikaan, elintarvike-alan restonomin paperit on jo hankittu.

Ristiretkellä olen ala-arvoisen laatuista ruokaa, mukaruokaa ja välinpitämättömyyttä vastaan. Ruuanlaitto voi olla joskus piperrystä tai helppoa ja vaivatonta, hetkestä ja resursseista riippuen. Silti aidoista raaka-aineista voi saada helposti erinomaista ruokaa ja tietää ainakin mitä syö. Sesonkeja on hyvä seurata, niistä saa vaihtelua pitkin vuotta, raaka-aineet ovat laadukkaimmillaan ja mikä parasta edullisia. Kotimaista ruokaa ja raaka-aineita arvostan, jotkin raaka-aineet eivät vain Suomessa kasva, ehdoton puritinisti en ole.

Iloinen sekasyöjä mielenkiintoisen harrastuksen parissa, onneksi tässä ei voi koskaan olla valmis. Aloitin tämän blogin laittaakseni jo kokeiltuja reseptejä talteen, alkoi jo olla ongelma, että muistin hyvin tehneeni loistavan lammaskaalin monesta ohjeesta soveltaen, muutaman kerran jo epäonnistuen, mutta se oikea versio oli mielestäni hukkunut. Johonkin näitä pitää saada ylös, ja toisaalta, jospa teini-ikäiset lapsoseni muistavat täältä tuttuja kokkailuja ja ruokia, ja jos ja kun ovat kohta omillaan, täältä niitä voi käydä pongaamassa

 

jos haluat ottaa yhteyttä laita viestiä hamimar@gmail.com

 

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.