Pinaattiletut

on

Varsinkin noiden teinineitien vuoksi, yritän kokkailla myös näitä helpolla ruokaa pöytään ruokia. Ideana on ,että jos ja kun siellä kaapeissa on ”jotain” siitä voi tuunata itselleen ns kunnonruokaa. Pinaattikeitto itsessään on hyvää ruokaa, mutta jos ja ku nsellainen on sinne pakastieen jäänyt jostain syystä olemaan, siitä voi helpolla taikoa viakak pinaattiletut. Yksinkertaisuusessaan tämänkin idea on nopea. Sulata valmis pinaattikeitto, lisää kaksi kananmunaa ja 2 dl vehnäjauhoja, sekoita ja paista. Ei sillä eihän lettutaikina kummoinen ole vaikeusasteeltaan muutenkaan, mutta tämä on testattu ja toimii.  Voisihan tästä loihtia vaikka kavereille täytetyt letut nopeasti…

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.