Kinkku-juustorullat

Edellisessä kirjoituksessani tein Pirkka Parhaat-sarjan italialaisista leikkeleistä vuohejuustoleipää. Loputtoman täydestä pakastimestani löysin vielä muutaman torttutaikinalevyn ja koska tuossa leikkelesarjassa oli vielä leikkeleitä jäljellä, jääkaapissa oli savujuustoviipaleita, päätin kääräistä niistä rullat.

Leikkasin taikinalevyt vinosti poikittain, sivelin niille artisokkatahnan purkin lopun. (pesto, tapenade tai vaikka maustettu tuorejuustokin käy). sitten siivu leikkelettä, ja jusuto. Rullataan leveästä päästä. Voidellaan kananmunalla ja voi koristella unikon- tai sesamin siemenillä. Tuo valmis leikkelepaketti o naika näppär, koska mukana on useita makuja, jos tekee vaikka paljon näitä saa mukavaa vaihtelua, eikä tarvitse ostaa montaa isoa pakettia.

Paisto 225 astetta 12 minuuttia. Kiva, mukavan makuinen ja mikä parasta, helppo!

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.