Nopeita makeita

on

Reseptejä tulee jatkuvana feedinä ja jos pongailee jotain mielenkiintoista, pitää heti katsoa ”se Juttu”, koska niitä tulee sen verran, ettei niitä enää löydä hetken päästä. Tämä ohje jäi mieleen, ja yksinkertaisuudessan ei tarvitse idean lisäksi sen kummempia reseptejä. Täytteitä voi kehitellä kaappien sisällön ja mielialan mukaan. Kerran kun kokeilee, tietää miten juttu toimii. Kaveriksi vaikka raikasta vaniljajäätelöä, kun pötköset ovat aavistuksen lämpimiä,,, aika hyvin toimiva setti.

Tarvitaan vaaleaa paahtoleipää, leikataan reunat pois. Sitten kaulimella liiskataan leivän rakenne tiiviimmäksi. Kuulostaa oudolta, mutta se toimii. Sitten vaan levitetään esim appelsiinituorejuustoa ohut kerros. Viiru suklaarouhetta seuraavaksi. Sitten paketti rullataan pötköksi. Pötkö opotetaan vielä kananmuna-maitoseokseen(2m unaa- 1 dl maitoa). Paistetaan pannulla joka puolelta voissa ruskeiksi. Lopuksi päälle voi sirottaa vaikka sokeri-kaneliseosta. Tuorejuusto eri maukuina on notkeaa levittää pohjalle, nutella tai pähkinäseos tai hedelmät toimivat varmasti hyvin täytteinä

 

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.