Artisokka ja pinaatti leivän täytteenä

on

Jostain taas näin ohjeen, josta jäi mieleen vain idea ja sitä piti tietysti tuunata. Tätä täytettä/ dippiä voi käyttää moneenkin, ja nyt kun sain idean testattua, pitää pitää mielessä. Tarvikkeet on kohtuu simppelit, artisokan sydämiä voi pitää kaapissa odottamassa sopivaa hetkeä, Pirkalta löytyy näppärä setti suolavedessä. Toimii ihan kasvisversionakin, minä tuuppasin näihin leipiin hieman pakastimesta löytynyttä nyhtöpossua ja loistava iltahuikkonen oli valmis.

Artisokka-pinaattitäytteen ainekset:

1 prk artisokan sydämiä suolavedessä

150g syöpättyä pinaattia

1 dl turkkilaista jogurttia

1 prk smetanaa tai philadelfia tuorejuustoa

1 dl maukasta juustoraastetta

1 tl chilihiutaleita

1-2 valkosipulin kynttä

ripaus suolaa

Pilko artisokan sydämet ja hienonna pinaatti, sekoita maitotuotteisiin ja mausta. Tästä syntyy paksu tahna, johon voi dippailla vaikka leipätikkuja. Tämä kestää myös kuumennuksen, joten laitoin sitä leipien päälle, ja lisäsin vielä tuota nyhtöpossua. Ostin myös kokeilummielessä kaupan esipaistettuja sämpylöitä. Siihen vain täyte väliin ja loppukypsennys sämpylälle ja kuumennus täytteelle uunissa.

 

 

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.