Kotimaista vuohenjuustoa, harvinaisempaa herkkua

Osui silmiin erikoisempi tuote, suomalainen chevre. Kolatun juustolan kypsytetty vuohenmaitojuusto pökkelö. Tätä ei taida olla myynnissä vähittäiskauppapuolella, ei oel ainakaan osunut silmiin. Kilon painoisena tätä riemua riittää useammlle kerralle, mutta kokeilin sitä nopeasti uunijuuresten päälle. Annoin kasvisten ensin kypsyä ja lopuksi nostin uunin lämmöt korkeammalle ja juustokiekot siihen mukaan. Maku oli ihan hyvä, mutta rakenne oli tuohon ruokaan ehkä liian pehmeä, tosin kermainen massa kasvisten päällä toimii aina. Loput kilon juustosta leikkasin ohutteräisellä veitsellä valmiiksi siivuiksi, kaitale leivinpaperia siivujen väliin ja pakastimeen, kolmen kiekon annoksina. Päivitän lisää, kun kokeilen jotain muuta niistä. Vuohenjuustoburgeri kiinnostasi, paholaisen hillolla

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.