Gratinoitu kukkakaali

Jääkaapissa oli yksinäinen kukkakaali, sulatejusutoa ja kypsää kasslerpaistin palaa jäljellä. Näistähän saa jo gratinoitua kukkakaalia aikaiseksi. Keitin kukkakkalin nuppuja muutaman minuutin etukäteen. Gratinointikastikkeeseen laitoin ensin sipulia ja lihan paistumaan, ja nestettä päälle pari desiä. Murensin Koskenlaskija pippurijuustoa sekaan ja annoin sen sulaa. Kastike kukkakaalien päälle, pinnalle juustoraastetta ja uuniin 225 astetta ja 10 minuuttia. Mukava lounasruoka oli valmis

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.