Banoffee jälkkäri

on

Ostin uudet jälkiruokamaljat ja niihin on pitänyt nyt kokeilla erilaisia jälkiruokia. Tähän ohjeeseen törmäsin jossain kakkutäyteohjeessa, mutta ajattelin, että pelkkänä vaahtona tuo voisi toimia myös. Ja nyt kun hedelmäkorissa oli  banaania odottamassa ideaa, tästä se sitten taas lähti. Toinen projekti oli kokeilla omaa kinuskikastiketta ja se on todella helppoa ja nopeaakin siinä sivussa

 

Raaka-aineet:

5,5 dl kuohukermaa

4-5 kypsää banaania

1,5 dl fariinisokeria

20g voita

sitruunanmehua

suklaakiharoita koristeluun

 

keitä fariinisokerista, voista ja kermasta (1,5dl) paksu kinuskikastike. Keitä hiljalleen paksuksi ja anna jäähtyä. sokeuta banaanit tehosekottimessa sitruunamehun kanssa. valuta loppu kerma sekaan ja vaahdota kunnolla. Koristele lasit ja tee kastikkesta juovia banaanivaahtoon. Koristele suklakiharoilla. Kinuski ja banaani todella toimivat yhdessä!

 

 

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.