Lohikevätkääryleet, helppoa ja nopeaa

on

Kaapissa oli taas jämiä jos mistäkin ja jotain pientä kivaa teki mieli lauantai-illan iloksi. Riisipaperia saa toki erikoisliikkeista, mutta paketti on riittoisa ja kestää täysin kuivana tuotteenakyllä kaapissa. Nyt sain tuon paketillisen menemään pois kierrosta tähän, jäljellä oli 8 ohutta lehdykettä. Nehän vain liotetaan hetken lämpimässä vedessä ja kun pehmenevät, levitetään tasolle, täytetään ja rullataan kiinni. Kovin aikaisin siitä ei voi tehdä, joska tarttuvat helpolal toisiinsa ja nihkeytyvät, kun lähtevät taas kuivamaan. Joten tarvikkeet vaan valmiiksi ja rullaamaan, jos vaikka vieraille tekee.

Täyteeksi laitoin tällä kertaa savulohen jäljelle jääneen pyrstöpalan. Salaattisekoitusta ja kevyesti sweetchilikastiketta ja sitruunamehua sekaan. Täytteen kahden sormen paksuisella vanalle riisipperille, reunat kiinni ja rullaus. Kastikkeena käytin nyt valmista inkivääri-chilikastiketta, jota oli kaapissa.

 

Näitä rulliahan voi täyttä lähes miten vaan, olen kokeillut udon nuudeleita, avokadoa, salaattisekoituksia, kevyesti paistettua tonnikalaa

img_4212

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.