Uuniomenapuuroa iltapalaksi

on

Kotimaiset omenat ovat parhaita, hetken. Omaa omenapuuta en omista, ja tuli ostettua hiukan reilusti niitä, kun niitä oli tarjolla. Vaikka söin omenan tai kaksi päivässä, niitä tuntui jäävän ja jotain piti keksiä ennen täydellistä nahistumista. Ahaa… omenainen riisipuuro!

Ideahan on yksinkertainen, 2 dl puurorisiiä ja litra maitoa, kolme omenaa raastettuna, kanelitanko ja vaniljatanko. Kaikki sekaisin vuokaan ja uuniin 175 astetta ja noin tunti. Sekoittelin massaa muutaman kerran paiston aikana. Täydellinen iltapala pienellä sokeritwistillä varustettuna

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.