Kevyt keitto lounaaksi

Loppuviikosta kurkin taas kohtuu tyhjään jääkaappiin ja mietin mitä töihin lounaaksi. Isosti käydään kaupassa aina perjantaisin, joten niillä jääkaapin eväillä päätin rakentaa ruokani. Kaapissa oli mausteisia broilerlihapullia välimeren ruuasta. Kuivakaapissa nuudelia ja kuivattua tattia, ja hiukan kasviksia. Näitä sitten rakensin omanlaisen version ramenkeitosta.

Tein kanalientä 0,5 dl vettä, sekaan chiliä, paprikaa ja kevätsipulia ja keltasipulia. Annoin tattien hiukan liota tilkassa vettä. Laitoin nuudelin ja kasvikset kiehuvaan nesteeseen, maustoin kurkumalla ja appelsiinin mehulla. Lisäsin tatit liotusliemineen soppaan ja se toi umaminmakua siihen hienosti. Nuudelikiekko sekaan ja maustoin koko liemen kalakastikkeella. Annoin hautua 5 minuuttia ja kaadoin lihapullien päälle. Koko soppaan sitten loput tuoreet korianterit jääkaapista. No nih, hyvin pysyi hengissä taas päivän töissä ja makoisa, nopea keitto oli valmis. Variaatioitahan voi tehdä miten vaan pyttipannuhenkisesti.

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.