Quesadillat fingerfoodina

on

Ihan oikeaa ja pätevää reseptiä on näihin tiedä, kaavoja on niin paljon kuin on tekijöitä. Perusideahan on paistaa tortillalättysiä pannulla, väliin juustoa ja täytettä, kääntö ja toisen puolen paisto. Täytteet, varsinkin juusto sitovat palat toisiinsa, leikataan annospaloiksi ja tarjoillaan dipin ja mahdollisen olusen kaverina. Helppo ja nopea illanistujaistarjoiluun!

Nyt laitoin ensimmäiselle lätylle omatekemää paholaisenhilloa, valmis tacokastike käy hyvin. Erityisen hyvä kaupanversio on chipotle eli savustettu chilitomaattikastike, jos haluaa mausteisempaa ja tulisempaa. Sitten laitoin lätylle ylikypsää possua, sitä oli mukava pieni paketti pakastimessa, kinkkusuikale toimisi hyvin myös, jos tähän proteiinia kaipaa. Seuraavaksi silppusin jääkapista korianteria ja persiljaa, ihan reilulla kädellä. Päälle maukasta juustoraastetta ja se toinen lätty. Koko komeus lastanavulla kuumalle, kuivalle paistinpannulle. Sopivan kokoinen lautanen päälle, niin lätyt pysyy hyvin kiinni toisissaan. Lastan avulla lättypno toisinpäin ja taas lautanen päälle painoksi. Täytteen pitää olla rakenteeltaan tasaista, jotta paketti kypsyy tasaisesti, eikä liian paksu, syö mielummin sitten useamman ohuemman lättysen.

Kuuma quesadilla leikkulaudalle ja vietsellä tai pizzaleikkurilla vaan esim kuuteen osaan. Iltaherkku on valmis.

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.