Glögikiisseli sekahedelmistä

on

Pyhäinpäivä oli lähestymässä ja siitä aloitamme erilaisten joulunajan herkkujen syömisen, piparkakkutaikinaa (jopa muutama paistettukin pipari) ja joulutorttuja. Nyt oli kaapissa glögitiivistettä ja sekahdelmiä, siitäpä minulle mukava jäkiruokakiisseli vaihteeksi.

ainekset ovat simppelit, litra vettä, 1 dl glögitiivistettä, pussi pilkottuja sekahedelmiä, 1 dl sokeria ja kanelitanko. Lisäksi 4 rlk perunajauhoa sekoitettuna tilkkaan vettä. Annoin kiisselipohjan kiehua ensin noin 10 minuuttia ja hedelmät pehmenivät. Kaivoin kanelitangon liemestä pois ja lisäsin veteen sekoitetun perunajauhon. Annoin vielä kiehahtaa ja se sakeentui. Jäähtyneen kiisselin päälle iso lusikallinen vaniljarahkaa ja helppo ja jouluinen herkku oli valmis. Annoksia tästä ainakin viisi, joten olihan tästä taas kerrakseen…

img_4375

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.