Iltapalaleipä halloumista

on

Näitä pikkusuolaisia iltapalaleipiä olen tänne lisäillytkin monenlaisia. Taivashan näiden väkertelyssä on rajana, mutta mukavaa vaihtelua näistä saa ja voi hyödyntää erilaisia rakenteita. Nyt laitoin esipaahdetulle paahtoleivälle hiukan öljyä. Esipaahtaminen pitää leivän rakenteen napakkana. Sitten tomaattia, tällä kertaa maustetun tomaattimurskan loput purkista, tähän käy kypsä tomaattisiivukin hyvin. Kerros avocadoa, johon on pirskoteltu hiukan sitruunaa tummumisen estämiseksi. Koko komeuden päälle kuivalla paistinpannulla paahdettua halloumia. Päälle aavistus rouhittua mustapippuria. Minusta tämä toimii hyvin ja voin vannoa, että pikkunälkä lähtee yhdellä leivällä, kaksi on jo isompi ateria

 

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.