Banaanivohvelit

on

Taas kerran, banaanitertusta jäi muutama banaan tummumaan… Minä olen sitä banaanikoulukuntaa, että aavistuksen vihreä banaani on parhaimman makuinen ja silloin niitä tulee syötyä. Nyt jäi kaksi yksinäistä banaania tummumaan, muffinssit ja kakut ja -ton-ton keksit on jo kokeiltu, joten kun vohvelirauta oli vielä työtasolla blinipäivän jäljiltä, nyt kokeilussa banaanivohvelit. Simppelein ohje lienee muussattua banaania ja pari kananmunaa, mutta päätin hiukan tehdä taikinaisemman version.

Taikinaan tuli perustaikina- aineksien lisäksi sauvasekottimella survotut banaanit. Voita vohveliraudalle molemmin puolin (ensimmäinen jämähti ylälevyyn kiinni ilman rasvasuta), ei ihan kovimmalla paahdolla, ettei pala. Lisukkeena oli vaniljajogurttia ja pakasteesta vadelmia. Aika kiva!

2 kananmunaa

3 dl vehnäjauhoa

2 kypsää banaania

1 tl suolaa

1 rkl sokeria

1 tl vaniljasokeria

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.