Broilerin koivet, neljällä tavalla

on

Sain ostettua broilerinkoiria, niitä pelkkiä koipipaloja eli lontoonkielellä Drumsticks. Paketissa oli koipisia  3,5 kg, ihan kaikkia ei meidänkään perhe saa kerralla syötyä, mutta jos kuitenkin tekisi erililla maustettuja koipisia ja loput pakastimeen odottamaan uutta nälänhetkeä. Näitä eri tyylejä ja maustamisia on pilvin pimein, joten tässäpä hieno tilaisuus kokeilla montaa makuversiota ja tyyliä.

Ensimmäiset laitoin valmiiseen caribbeas style marinadiin paria tuntia aikaisemmin. Samnalaisen makumaailman saa yhdistämällä fariinisokeria 0,5 dl, soijaa 0,5 dl, savustettua paprikaa 2 tl, chiliketsuppia 1 dl, valkosipulia pari kynttä ja 1 dl colajuoma.

Toiseen versioon laitoin kuivamaustetta. Kuminaa, valkosipulijauhetta, jeeraa, pippuria, paprikajauhetta ja suola

Kolmas versio on juustokuorrutus; 3 palaa kuivaa paahtoleipää, 1 dl juustoraastetta, valkopippuria, suolaa, paprikajauhetta ja kuivattua oreganoa. Ja kuorrutuksen sitomiseen tarvitaan voita, sulatettuna, nahaton koipi kastellaan ensin voissa, sitten juusto- leipämuruseoksessa

Neljäs versio on sitten aamiaismuroversio. tämän voi tehdä maissihiutaleista ja minä laitoin nyt pussin pohjat Cheerios- rinkuloita. Rinkulat sileiksi, sekaan paprikajauhetta, valkopippuria ja suolaa. Nahattomat koivet ensin jauhoihin, sitten kananamunaan, sitten tuohon rinkulaseokseen.

 

Kaikki vaan uuniastiaan ja 200 astetta ja noin 20 minuuttia, kunnes ovat läpikypsiä.

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.