Täytetty munakoiso

on

Nopea oli tämänkin ohjeen ruokavideossa netissä, mutta idea oli sen verran simppeli, että jäi päähän. Kasviksia ja juureksia olen tietoisesti halunnut lisätä ruokavalioon. Kotimaiset ovat lähellä sydäntäni, mutta näitä ulkomaan herkkujakin on kiva kokeilla ja soveltaa, saa mukavasti vaihtelua.

Valitse keskikokoisia munakoisoja ja viillä ne pitkittäin halki, rikkomatta kuitenkaan kantaa. Täytä viillot kypsien tomaattien viipaleilla ja hyvin sulavalla juustolla, esim mozzarella. Mausta oreganolla, suolalla ja pippurilla, sekä oliivioljyllä. Päälle voi ripotella hiukan vielä juustoraastetta. Levitä munakoiso viuhkaksi ja paista 220 asteisessa uunissa 15 minuuttia,

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.