Ystävänpäivän aamiaissydämet

on

Näin idean netissä ja pitihän tämäkin taas kokeilla. Ei niin napakka nakki leikataan senttiä vaille halki pitkittäin ja taivutetaan ulospäin auki sydämeksi. Kiinnitetään alhaalta hammastikulta. Sitten paistetaan ensin toiselta reunaltaan ja käännetään. Lisätään keskelle kananmuna ja annetaan kypsyä. Nyt minulla oli valitettavan pieni nakki (tuossa toisessa postauksessa kommentoitu uutuus porkkananakki, standardimittainen) ja toisaalta L- kokoisia kananmunia. Mitään kauniita näistä ei tullut , koska kananmuna vähän tursuili reunojensa yli, mutta ajatus oli lämmin ja rakkautta täynnä, kun näitä tein lapsosille Ystävänpäivän kunniaksi

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.