Arkiwokkia nopeasti töiden jälkeen

on

Tottahan se on, että Wok- ruuat ovat nopeita tehdä, mutta voihan sitäkin vähän vielä nopeutta… Aikaa tuohon ei tosiaan kulu kuin kasvisten pilkkomiseen, mutta tällä kertaa päätin olla kiireinen töissäkäyvä perheenäiti ja nappasin kaupasta valmiin juuressuikale pussin mukaani. Toinen hyvä tekosyyni oiselle pussille oli tietysti se, etten halunnut ostaa sekoituksen tuotteita irtonaisina, kun loppuviikon ruuat ovat taas ihan muuta, ja osa niistä jäisi kaappiin seisomaan. Pussi oli 350 g, joten aika hyvä koko, sekoituksessa oli porkkanaa, palsternakkaa, punasipulia. Tuoretuote hevi-osastolta, kotimaista tuotantoa, mikä aina lämmittää ruokaihmisen sielua.

Sitten vielä käytin valmista maustesekoitusta, jonka olin jossain vaiheessa ostanut kaappiin. Minähän pidän tulisen mausteisesta ruuasta, mutta nuo lapsoset tuntuvat välillä kärsivän liiasta maustamisestani. Jos jotain hyvää näiden valmiiden sekoitusten puolesta voi sanoa, niin maku pysyy niillä vakiona, jos ja kun löytää passelin version.

Tähän arkipäivän Wokkiin laitoin kolme kerää munanuudelia esikeitettynä, 400 g broilerinpaistipaloja (maustettuna sekoituksen jauheella), kasviksiin lisäsin vielä 2 cm palan tuoretta inkivääriä ja kaksi valkosipulin kynttä, purjon vihreää osaa väriksi ja maustesekoituksen sweet chilikastikkeen. Sitten vaan komponentit yhteen ja ruoka olikin jo valmis ja taas tuli keräiltyä hyvä äiti pisteitä roppakaupalla kun nälkäiset lapsoset sai ruokittua, 20 minuutissa ;D

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.