Lempiruoka; Janssonin kiusaus

on

Kaikesta syömästäni ruuasta ja okeiluistani, tässä on top10 listani ehdotonta kärkeä; Janssonin kiusaus. Kuten moni muukin asia, yksinkertaiset asiat viehättävät. Minulle tää ruoka on sellainen herkku, ettei reseptiin saa koskea mitenkään ja toisaalta, sitä pitää tehdä kerralla kohtuullisesti, koska harvoin pystun lopettamaan sen syömistä, vaikka järki ja vatsa sanoisivat minun olevan täynnä. Koska pidän tästä erityisesti, pyrin tekemään sitä tarpeeksi harvoin, ettei taikakupla puhkea..

Vakioreseptini on aina samanlainen, pussi peruna-sipulisekoitusta, purkki kuohukermaa ja purkki anjovisfileitä. Kaikki sekaisin, uuniin 175 astetta ja tunti… se tuoksu ja se makuyhdistelmä ovat minulle täysin vastustamattomia

IMG_4878

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.