Possupihvit sunnuntairuokana

on

Valmiita leivitettyjä possunpihvejä saa kaupasta valmiina. Minusta ne näyttävät aika ohuilta ja jonkun kerran niitä maistaneena, ne ovat kuivia ja mauttomia. Jos aj kun kaupassa on possun ulkofilettä tarjouksessa, ostan isomman palan, paistan osan kokonaisena ja sitten leikkelen siitä pihvit. Meillä nämä pihvit leikataan noin 2 cm paksuisena. Ne nuijitaan tasaisen ohuemmiksi, ja tietysti niistä tulee aika massiiviset, mutta hyvin on kelvannut talouden lapsille joka kerta. Paneroin pihvit, jauhoissa mausteineen, kananmunassa ja korppujauho (tai korppujauho+maissijauho) seoksessa. Paistetaan rapeaksi hyvällä pannulla voin ja öljyn seoksessa. Pienen askartelun jälkeen tämä on jo pikaruokaa…

Kaveriksi näille pihveille teemme yleensä aina perunamuussin ja bearnice- kastiketta. Ei mikään kevyin ruoka meidän taloudessa, mutta erittäin toivottu! Kasviksina tein vielä yhdellä pannulla voissa ja hunajassa paahdettuja ruusukaaleja

IMG_4880

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.