Naudan kuvetta texmex tyyliin

on

Parasta grillilihaa on laatukarjan kuve… Onneksi minulla on mahdollisuus saada tätä herkkua, tavallisesta kaupasta näitä löytää harvemmin, ne eivät ehkä ole saavuttaneet tarpeeksi huomiota. Tämä liha on leikattu naudan kylkiluiden päältä ja on sn pitkäsyistä. Se kuitenkun kypsyy nopeasti grillattuna, jos makurasvat ovat kohdallaa, ja se on luontaisesti ohutta rakenteeltaan. Pitkien lihassyiden vuoksi se pitää leikata vastasyin ja ohuena tarjoiluun. Olen myös innostunut näistä kuviarub mausteista, ja kun hyvää lihaa paistaa, ei tarvita mitää öljyä pannulle, se paahtuu hyvin ilmankin. Kuviarub sekoituksia on erilaisia ja laitan yleensä lihan vähintään muutamia tunteja ennen maustumaan

Tällä kertaa fajitaksien täytteenä oli avokado-tomaatti- sipuli-chili- korianteri- salsa ja smetanaa.. eipä tuo juuri sen enempää tarvinnutkaan

IMG_4882

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.