Iltapalaa rahkasta

on

Minulla menee aika järjestelmällisesti niin nämä päivittäiset ruuat, että kun syön ns isosti töissä, eli lämpimän ruuan, en iltaisin kaipaa enää toista kertaa lämmintä ruokaa. Olenkin kehitellyt näitä iltapaloja tarpeeseen, nälkä on aina hyvä tekosyy, toinen on näin alkukesästä, että pitää syödä pakastinta tyhjäksi marjoista ennen uutta satoa.

Yksi versio on ollut sekoittaa turkkilaista jogurttia 2 dl, 1-2 rlk juoksevaa hunajaa, 2 dl vadelmia tai mustikoita ja noin 10-15 kpl murennettuja pecan pähkinöitä. Toimii!

Nyt sitten kokeilin puolukkaa, joka on hapanta. Sekoitin maitorahkaan  (400 g ) vispilän avulla purkillisen( 2 dl) kinuskikastiketta, pilkoin kaksi kypsää banaania, laitoin pinnalle hiukan sitruunan mehua, etteivät tummu rumiksi ja lopuksi vielä puolukat. Ei yhtään lisättyä sokeria ja maku oli hyvä! kuvat näistä sörsseleistä ovat aina huonoja…

IMG_4991

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.