Maustesilakka laatikkoruokaan

on

Edelleen ruokasieluni mököttää Orklalle ja kauppiaille siitä, että löydä mistään Tiira- suolasilakoita. Etsitty on, joka kaupasta katson, missä käyn. En pääse tekemään mummivainaan ohjeella silakkalooraa, joten pitää tyytyminen laihoihin kopioihin. En edes halua tehdä looraa munamaitoon, heittelin kuohukermaa vain, eikä tietenkään paksuja silavasiivuja… möks möks!

Tämän kalalaatiko ntein käyttääkseni jääkaapista pois viimeiset ns vanhan sadon perunat, viipaloin ne. Sitten perkasin, kyllä.. .nämä kalaset ovat purkissa kokonaisina maustekalat ja pilkoin ne. Vuokaan perunaa, pippuria ja kalaa, ja loput peruna, päälle kermaa 2 dl. Uunissa 175 astetta ja tunti. Hyväähän se oli!

 

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.