Banaaniletut vaahterasiirapilla

on

 

Tämä idea lähti taas liikkeelle Master Chef Australian jaksosta. Joku teki moisia nopeita herkkuja. Taas oli kaikki tarvittavat raaka-aineet kotona, tyttären mustuneita banaaneja tuhottavasi, ja jotain teki mieli. Keskellä viikoa meni herkutteluksi ja voin vain todeta, että hyvää oli!

Taikinaan kaksi mustunutta banaania, murskataan, sekaan 1 kananmuna, 3  dl maitoa, jauhoihin (vehnä- tai riisijauho->gluteiiniton versio) 3 dl sekoitetaan ensin 1 tl suolaa, 1 tl sokeria, 2 tl kanelia ja 2 tl leivinjauhetta. Sitten kaikki yhteen ja sekoitetaan tasaiseksi sauvasekottimella. Anna tasaantua hetki ja paista voissa paksuhkoja pannukakkuja. Nauti heti!

Päälle tuoreita mustikoita ja vaahterasiirappia

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.