Arkiruokakokeilu, makkaravuoka

on

Kyllä, myönnän käyttäväni puolivalmiita eineksiä joskus. Helppoa toki, sitten on joskus ruuan nopeus, sitten on vain kokeilunhalu tässä ja nyt. Nyt mentiin tällä kaavalla. Edellisenä päivänä pongasin pakastimestani (tuo ikuinen mysteerisäiliö, josta löytyy niitä nimettömiä paketteja ja muita mukavia ylläreitä aika-ajoin) mausteisen makkarapaketin. Mitähän siitäkin piti aikoinaan tehdä ja päätyikin pakastimeen odottamaan uutta inspiraatiota. Nyt sen aika oli!

Kaupasta valmista perunamuussiainesta, paprikaa, sipulia ja makkaraa. Tästä se lähtee. Paahdoin paprikaa ja sipulia ja makkaranpalojan ensin pannulla ja maustoin mustapippurilla ja savupaprikajauhella hieman lisää. Makkaraseos uunivuuan pohjalle ja päälle perunasose, jonka annoin hiukan jäähtyä, siihen sekaan muskottipähkinää raastettuna ja kaksi kananmunaa. Perunasose päälle, pinnalle hiukan voinokareita ja korppujauhoa. Niistä tulee rapsakka pinta vuokaan. Uuniin 200 astetta ja noin 40 minuuttia. Siinäpä melko nopea ruoka perheelle.

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.