Herne-vuohenjuustomousse ja kylmäsavulohta

on

Tuollainen hernepohjainen levite on pitkään vaivannut ruokapäätäni. Ohjeita on tarjolla, nyt kun viikonlopun kauppaostoksille menin, ajatus lähti elämään, kuten aina. Hyvä ruokakauppa kertoo mitä tänään syötäisiin. Ostin paketin trendikästä siemennäkkileipää, sitä en tällä kertaa lähtenyt väkertämään itse, vaikka se helppoa onkin. Pussi pakasteherneitä, paketti vuohenjuustoa, tuoretta rucolaa ja pinaattia ja kermaa ja sitruun. Tästä lähtee! Päälle ihan testimielessä joko kylmäsavulohta tai Parman kinkkua antamaan suolaisuutta ja väriä.

Yleiskoneen blenderiin laitoin pilkotun juuston, vajaan desin kermaa, 50g rucolaa ja saman verran pinaattia, 200 g sulaneita herneitä, suolaa 1 tl ja cayennepippuria 0,5 tl. Sitruunan kuorta ja puolikkaan sitruunan mehu. Blenderi päälle ja annoin sekoittua tasaiseksi massaksi.

Levitettä näkkärille, päälle lohta tai kinkkua, kumpikin versio toimi hyvin

IMG_5486

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.