Kuutiosalaatteja

on

Veitsen käyttöä ei opi kuin tekemällä, jotkut ovat siinä huolellisempia ja tasaisempia kuin toiset. Minä en ole kummoinen vähertäjä, mutta intouduin sitten veistelemään kuutioita yhtenä viikonloppuna. Kaikkihan taas alkoi ruokapäässäni ”jostain”, ostin keskikokoisen vesimelonin hetken mielijohteesta. Alunperin meinasin tehdä uudella palloraudallani palleroita, mutten sitten löytänytkään siihen ideaan sopivia keskikokoisia mozzarellapalloja. Helmimozzarellaa oli vaan tarjolla sillä hetkellä. Fetaa oli, joten ensin leikkelin klassista Rubikin kuutiota muistuttavan meloni-fetakuution. Päälle valutin paahdettua hasselpähkinää ja hunajaa. Minusta siitä tuli hauska.

IMG_5466

Sunnuntaina jatkoin veitsellä leikkimistä, ja kuutoin tuoretta ananasta, vesimelonia ja kiiviä. Itseasiassa on aika hankalaa saada erilaisista materiaaleista samanlevyisiä ja korkuisia tasasivuisia kuutioita, mutta väriyhdistelmä oli loistava. Huippuna tälle oli kokeilumielessä ostettu inkiväärisiirappi. Itsessään se oli aika vahvaa, siinä oli 30% aitoa inkivääriä, mutta kun sitä valutti epäsuunnikkaan hedelmäkuutioni päälle, se sekoittui hedelmien omiin makuihin ja oli todella hyvä yhdistelmä. Yksinkertaisen helppo!

IMG_5475

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.