Tortillakakku

on

Tätä on hehkutettu noissa ruokaryhmissä ja pakkohan se oli itsekin kokeilla yhtenä viikonloppuna. Ideahan on yksinkertainen, tuollainen on helppo nostaa tarjolle, ja siitä saa jokainen palansa. Tietysti maku on kaikille sama, jos jokainen tekee omat tortillansa, voi tuunata mielekseen omansa. Mutta porukalle tämä toimii hyvin ja on selkeä setti. Mausteisuuden voi päättää itse ja porukan maun mukaan.

Tarvitaan uunivuoka, paketti pehmeitä tortillalättyjä, juustoraastetta 500g, broilerisuikaletta 500 g, tacomausteosta, tacokastiketta tai kuten minä nyt, GoGreenin salsakastiketta, jossa on maissia ja papuja mausteisessa tomaatikastikkeessa, sekä maissilastuja.

 

Paistoin broilerisuikaleet pannulla ja maustoin ne tacomausteseoksella. Uunipannun suihkuttelin vuokasprayllä, jottei lätyt tartu kiinni. Ladotaan lättyjä pohjalle ja reunoille tasaisesti. Pohjalle juustoraastetta, sitten broileria, sitten papusalsaa. Sitten maissilastuja kerros, broilerisuikaletta ja salsaa ja viimeiseksi juustoraastetta. tortilla lätty tai kaksi päälle, ja pohjalla olevien lättyjen loput siihen päälle myös. Päälle painoksi toinen vuoka tai vastaava pitämään ”kakun” kasassa, ja lätyt kiinni massassa, etteivät nouse ilmaan ja kuivu turhaan.

Uuniin 200 astetta ja parikymmentä minuuttia. Anna jäähtyä heti, nosta tarjolle ja leikkaa passeleita annospaloja. Toimii ihan sormiruokana!

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.