Kanapasta meidän tapaan

on

Tässä on meidän arkiruoka, helppo ja yksinkertainen ja yksi perheen tyttärien lempiruuista. Tällä ruualla pärjää omilaankin ja tekevät tätä paljon itse. Tässä blogissani on paljon erilaisia kikkailuja ja kokeiluja, sitten on näitä meidän klassikoita, täältä voi tyttäret tarkastaa reseptin kun omillaan ovat ja haluavat samanlaista tehdä joskus itsekin.

Kanapastaan tulee

puoli pussia eli noin 2,5 dl pastaa, penne, gnocchi tai fusilli eli kierrepasta

400g broilersuikaletta, rinta tai sisäfile toimii parhaiten ja maustamattomana

½ purkkia Pirkka pestoa (tämä on empiirisen tutkimuksen mukaan paras, jos ei tee itse)

2 dl ruokakermaa

1,5 dl mozzarella- emmental juustoraastetta

 

laita pastat kiehumaan runsaaseen (2 litraa) veteen, sekaan 1 tl merisuolaa. Keittoaika noin 15 minuuttia. Pilko broilerin palat noin 2 cm paloiksi. Paista ne pannulla melkein kypsäksi, ja lisää ruokakerma pannulle, anna kiehahtaa ja lisää pesto. Kaada vesi pois pastasta ja sekoita se kastikkeen sekaan. Valmis, päälle juustoraastetta! Tätä tai tännepäin tehtyä pastaa kutsutaan minsuta myös ravintolalistoilal Pasta Alfredoksi

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.