Feta- melonisalaatti kesähelteille

Tulihan se kesä ja lämpö, vuosi sitten tuli ja jäi liiankin kanssa, onneksi olemme palanneet normaaliin, jossa satunnaiset hellejaksot hellivät vain meitä. Alkukesästä, parsakauden perään syön yleensä kirsikoita, ne olivat jotenkin myöhässä kaupoista tänä vuonna, joten kun teki mieli jotain raikasta, ostin meloneita, aitoa fetaa ja tein niistä salaattia. Toimii loistavasti kuumilla keleillä!

Leikkasin ihan makujen ja värien puolesta kahdenlaista melonia, vesimelonia ja cantaloupea, puoli ruukkua tuoretta minttua ja hyvälaatuista oliiviöljyä hiukan, rouhaus mustapippuria sekä murennettua fetaa. Eipä tuo enempää mitään kaivannutkaan, jos haluaisi hienostella vaikka jossain juhlissa, granatinomenan siemenet voisi olla se puuttuva hilpatus tuohon kokonaisuuteen.

IMG_5902

 

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.