Kasvis-papupihvit

on

Näitä kasvispohjaisia, helppoja ruokia työstän jatkuvasti. Kesäkurpitsa on edullista, ravitsemuksellisesti aika kevyttä tavaraa, mutta toimii rakenteena moneen aika hyvin sen maustamismahdollisuuksien vuoksi. Nyt päätin kokeilla pihvejä, jotenkin pidän enemmän pihvi kuin pyörykkämuodosta, joissa olisi kesäkurpitsaa ja valmis papusekoitus makuna ja proteiinina.

Raastoin kesäkurpitsan hienoksi, pieni tetra valmista papusekoitusta mausteineen eli tex mex -versio. Nämä yhteen, sekaan kaksi kananmunaa ja vajaa desi vehnäjauhoja, suolaa ja pippuria mausteeksi. Pannulle öljyyn ja kypsiksi. Näistä tuli taas oikein kivat lounaat töihin. Omaan makuun laitan seuraavalla kerralla vahvempaa maustetta, chilirouhetta ja muuta sekaan.

IMG_5905

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.