Kesäkurpitsanyytit

on

Nyt kun tuota kesäkurpitsaa oli ja toki satokaudellaan se nyt ei oikein mitään maksa kaupassakaan, lähdin kehittämään viipaleista nyyttejä. Viipaloin kurpitsaa mandoliinilla tasaisiksi pitkiksi paloiksi. Aina voi askarrella veitsellä, mutta melko työlästä ja kypsymisen kannalta tasaisuus on olennaisempaa. Kesäkurpitsa siis viipaleiksi, levitin ne pellille leivinpaperin päälle ja hiukan suola-pippurirouhetta ja pirskottelin öljyä. Sekoitin vihreästä salsasta ja juustoraasteesta massan aj sivelin viipaleilla. Uuniin ja noin 15 minuuttia 200 asteessa, että kypsyvät ja pehmenevät niin, että viipaleita voi taitella. Halusin täytteeseen voimakasta makua, kesäkurpitsa itsellään ei juuri paljoa maistu.  Sitten laitoin kaksi kesäkurpitsaviipaletta ristiin ja kiedoin nyytiksi, päälle  vielä juustoraastetta ja uunii grillautumaan 225 asteessa 10 minuuttia. Kyllä näitä taas söi ja sai kesäkurpitsalle käyttöä taas dipiksi tein tsatsikia, sopiva makupari näille

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.