Kukkakaalipihvit

on

Parsakaalipyöryköistä innostuneena päätin tehdä kukkakaalipihvejä. Peruskaava on sama, kukkakaalia pieneksi pilkottuna, esikypsennys mikrossa noin 4 minuuttia. Massaan voimakasta gryerejuustoa 200g (suuri suosikkini, ja tämä Jukolan kotimainen versio on täydellinen) ja pankojauhoja samanverran, kaksi kananmunaa ja väriksi suippopaprikaa, kevätsipulia ja pakastepussillinen maissia. No värimaailma meni hiukan sameiksi näissa, kun laitoin mausteeksi massaan 2 tl ras- el hanout- mausteseosta ja se veti kauniin valkoisen pihvimassani aika kankean ruskeaksi. Mutta makua syntyi ja se oli tärkeintä.

Muotoilin massasta pihvejä, epäilin massani kestävyyttä pannupaistossa, kääntäminen on aina riski, joten pihveisi leivinpaperin päälle ja uuniin. 200 astetta ja puolisen tuntia. Taas tarjolla kasvispainotteista ruokaa

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.