Testissä uusi currykastike

Valmisruokia en kummemmin osta kaupasta, toki joskus käytän maustekastikkeita tai esim valmiita currytahnoja, mutta pääsääntöisesti askartelen niitä itse. Parin viime vuoden aikana olen testaillut valmiimpia tuotteita lähinnä aikuistuneen tyttären puolesta. Kun hän asui vielä kotona, kannoin niitä kotiin ja yhdessä kokkailtiin. Toivoin kokeilujen antavan luottamusta hänen makuisiinsa valintoihin, ja toisaalta taas tietävän jo etukäteen, ettei joku tietty juttu ollut hänen makuunsa ja säästää kokeilemisen vaivan omillaan. Wokit ja curryt ovat kenelle tahansa kelpo ruokaa, jos mausteisemmasta tykkää, tulisuuttahan voi helpolla säädellä mieleisekseen, mutta kivaa vaihtelua nekin ovat opiskelijakämpän ruokavalioon.

Tässä oli nyt sitten valmis currykastike, uutuus pikkukoon hyllyssä tarjolla. 400ml purkki, kaikki valmiina- ajatuksella. Hinta vajaat 4 €, joten ei ihan tiukimmalle budjetille, ollakseen vain kastike, jossa seassa hiukan (lue; 10 pientä palaa) kurpitsaa. Mutta testiin vaan, josko tätä voisi neitokaiselle suositella jatkossa helppona vaihtoehtona.

Kaivoin pakastimesta kaksi broilerin rintafilettä, pilkoin ne, ja paistoin pannulla, jääkaapista parsakaalia, sipulia ja paprikaa. Sekaan munanuudelia esikeitettynä ja tuo purkki valmista redcurry- kastiketta, voimakkuus aste ”mieto”. Olihan se nopea ja helppo tehdä ja pari päivää riitti eväänä töihin annoksesta. Mutta enpä tuota kummemmin suosittele tyttärelle, pelkka kastike oli mausteinen, kun maistoin, mutta kaiken tuon maustamiseen lopputulema jäi vähän valjuksi. Tosiaan ne pari hassua kurpitsan palaa kasviksina ei lämmittänyt kasvispainotteisesti ruokaansa syövää kokkia ollenkaan.

Joten testin tulos… toistamalla kaikki muut elementit, pannulle teelusikallinen (tai kaksi) valmista currytahnaa ja kookosmaitopurkki, saa saman efektin aikaan alle puolella hinnalla.

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.