Nopea pyttipannu

Minulla ei nyt ole elämässä mikään kauhea kiire mihinkään, mutta ajoittain on näppärä tehdä fast foodia, siinä missä toisinaan slow foodia. Tosi kokki askartelee tietysti italialaiset gnocchit ihan itse alusta alkaen, mutta minusta nämä kaupan valmiit gnocchit toimii pikaiseen tarpeeseen loistavasti. Ja ovat hyvää varmuusvarastoruokaa, pitkä päiväys ja voi osaa jääkaappiin odottamaan sopivaa hetkeä. Annoskoko 500g on passeli kahdelle syöjälle tai kahteen ruokaan. Gnoccheja voi keittää ja lisätä vaikka klassisen gorgonzolakastikkeen, tai paistaa rapeiksi pannulla, kuten nyt tässä ohjeessa. Pyttipannuhan on loistava jääkaapin tyhjennysruoka, siihen laitetaan sitä mitä on jäljellä.

Tässä versiossa käytin paketin gnocceja, purjoa 10 cm, punaista paprikaa 1kpl pilkottuna ja hyvää grillimakkaraa paketin, kun oli jostain jäänyt käyttämättä (ilmeisen grillauksesta…). Paistamiseen ruokaöljyä ja maustoin koko paketin omena-savu bbq- kastikkeeella, antoi sopivasti makua ja vähän tahmaa ”kastikkeeksi”. Gnocchit ovat aika kuivia itsessään, jotan kaipaavat hyvää maustamista

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.