Kasvispihvit

on

Joskus jääkaappiin vain jää kaikenlaista epämääräistä sälää. Syödäkin pitää joka päivä, mutta sälästäkin pitää päästä eroon. Vähän tylsiintyneenä katselin jääkaapin sisältöä, jotain kevyttä voisi syödä taas työlounaalla. ”nuo pinaatitkin kävelee kohta ihan itse jääkaapista biojätteeseen, jos en tee jotain”- ajattelin- ”Raejuustokin oli jotain ruokaa varten, mutta suunnitelmat muuttui taas lennossa tuonkin osalta”. No jospa tekisi vaikka kasvispihvejä. Porkkanaa raasteeksi, sekaan loppu purjonpala ja pinaatit ja raaejuusto. Massaa sitomaan kaksi kananamunaa ja 2 ruokalusikallista pankojauhoja sitomaan nesteitä massassa Mausteeksi chilirouhepitoista sekoitusta parin myllyn pyöräytyksen verran. Kyllä tällä taas nälkä siirtyi seuraavalle päivälle, jääkaapista sai jämiä hyötykäyttöön ja kohtuu kevyellä mentiin taas muutama päivä eteenpäin.

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.