Täytetyt portobellot

on

Töistä jäi taas kerran käsiin mukava setti portobelloja, ruskeita viljeltyjä herkkusieniä. Portobellot ovat isompi rakenteisia, ja sienen hattuosa on loppua kohden kauniin laakeita. Siitäpä se ajatus sitten lähti,, jos täyttäisi ne ja grillaisi…Pakastimessa taitaa olla palikka juustoa, joka nyt ei oikein maistu millekään, mutta ruskistuu hyvin. eipä tarvitse tuota blokkijuustoa ostaa uudelleen, mutta poishan sekin on syötävä

Perkasin portobellot, ei se ole sen kummempi kuin taittamalla jalka pois. Uuni 225 asteeseen.. kypsensin sienipohjaa lakki alaspäin ensin kuumassa uunissa noin 10 minuuttia, minusta se pitää rakenteen parempana kuin laittamalla kaikki kerralla uuniin. Maustoin portobellon lakit ripauksella suolaa ja mustapippuria ja hiukan juustoraastetta ja oliiviöljyä.

Sekoitin täytteeseen noin 50 g italaliaista salamia, joka oli kohtuu mausteista ja toimii tällaisssa ruuassa pieninä annoksia hyvin suutuntuman ja maustamisen puolesta. Purkki valmista salsakastiketta ja pilkoin ensin pannulle viimeisen 10cm jääkaapista purjoa ja pehmensin sen voinokareen kanssa. Täyte esipaistettujen portobellojen päälle, ja juustoraastetta ja grillivastuksien alle uuniin 250 astetta ja noin 8 minuuttia. Mukava pikkusuolainen lauantai-illan iloksi

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.