Nutella mutakakut

on

Mitä tahansa vo itehdä Nutellasta, makeita herkkuja ainakin. Nutellaan olen jo päässyt sisälle paremmin, maapähkinätahnat ovat vasta tulossa, kunhan siinäkin pääsen vauhtiin. Tämän kakun piti olla veteä ja löysä ,sitä se olikin. Se kohosi upeasti uunissa, mutta tällaisille kakuille tyypillisesti, se myös ”lässähtää”. Ei haitannut makua ollenkaan. Kaapissa sattui olemaan mascarponea purkin pohjat ja siitäpä tein kakulleni lisukkeen, ja yhdistelmä sopi minulle loistavasti, lapsille kelpasi ilman mitään lisukkeita.

Raaka-aineet; 6 pikkuvuokaan

3 munaa

3 dl tomusokeria

1 dl vehnäjauhoa

50 ml sulaa voita

vaniljasokeria

vajaa purkki Nutellaa eli noin 300 g

6 pala tummaa suklaata

Sekoita kananmunat ja tomusokeri kuohkeaksi vaahdoksi, lisää vehnäjauho, vanilja ja voisula ja Nutella. Sekoita tasaiseksi. Annostele voideltuihin vuokiin noin 2/3 osaa vuuasta. Lisää jokaisen pinnalle pala tummaa suklaata, ne uppoavat uunissa. Paista 200 asteisessa uunissa noin 15 minuuttia.

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.