Uutuus ruokaa, Härkis kokeilussa

Näitä uuselintarvikkeita tulee ihan hihnalta. Nyhtökauran hehkutus ja viiemin tuotanto toi mukanaan markkinoille monia haastajia. Ruotsista saakka valikoimiin tuli Oumph papuvalmiste. Versofood teki oman versionsa Härkiksen, joka on täysin härkäpäpupohjainen tuote. Se vastaa siis Nyhtökauran kanssa kysyntään kevyemmistä ruokavalinnoista ja eettisestä kuluttamisesta. No maku oli kovin mieto, mutta rakenne oli kivan napakka. Maustaahan noita pitää kyllä ja ronskisti upotin sen kuohukermaan sienten kanssa, joten ei se nyt ihan kevyttä ollut, eikä vegaanistä. Mutta tulipahan kokeiltua. Kastikkeeseen tosiaankin laitoin tuoreet kanttarellit metsästä, sipulia ja valkosipulia, vehnäjauhosuuruste ja kermaa. Lopuksi vaan kuumenemaan tuo Härkis- valmiste. Kaveriksi keitettyjä perunoita. Tämä toimi ihan hyvin, tuote on selkeä ja maustettavissa oman mielen mukaan. Ravitsemusarvot ovat kohdallaan, se on kotimainen valmiste, joten toivotan lämpimästi tämän tervetulleeksi ruokamaailmaan.

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.