Pizza bianco

Pidämme tyttärein kanssa pizzabileitä silloin tällöin. Se tarkoittaa sitä, että jokainen tekee omat pizzansa oman makunsa mukaan. Meillä on ollut pakastimessa valmiita ohuen ohuita pohjia, joten pääsemme vain kikkailemaan täytteillä, mutta nopeaa ja helppoa tämä on. Vanhempi tytär hioo kaksokerroksisen pohjan teoriaa, eli kahden pohjan väliin tulee juustoa ja tomaattia, nuorempi vannoo ananaksen voimaan pizzassa. Kun kerran saa mieleisensä täyttää, ananasta sitten hänelle.

Minä tein vaihteeksi pizzan ilman tomaattikastiketta eli pizza biancona. Kaapissa oli sopiva pieni purkki tillipohjaista pestoa, pakastimessa kanttarelleja ja savupekonia.Paistoin sieniä, sipulia ja pekonia ensin pannulla ja yhdistin sitten nämä, väriksi vähän tuoretta paprikaa .. siitä se taas lähti ja hyvää tuli sen verran vauhdilla ettei tullut otettua kuvaa valmiiksi paistetusta pizzasta…

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.