Tortillarullat

on

Meillä on paljon leffailtoja viikonloppuisin ja niihin on kiva saada jotain naposteltavaa. Helppoa syödä ja makumaailmat vaihtelee. Tämän idean näin nopeasti facebook- ruokafeedeissäni, mutta idea riitti. Täytteethän voi tehdä mieleisekseen joka kerta.

Tästä riittäisi hyvin ainakin kolmelle… paketti tortillalättyjä, jotka ovat kyllä yllättävän monikäyttöisiä ja helppoja. Purkki pastakastiketta tai texmex-salsaa. Hyvin sulavaa juustoviipaletta 300g, meillä oli nyt goudaa, savujuusto toimisi varmasti hyvin myös. Tytär laittoi pepperonisiivuja, se toimi hyvin, minulle tuli kypsää naudanlihaa. Päälle tarvitaan noin 100-150g juustoraastetta ja dipit. Nyt toisena dippinä oli kermaviili ranch- mausteella, ei huono valinta tyttäreltä. Toinen oli tulisemmalla texmexsalsalla maustettua turkkilaista jogurttia.

Ensin dipit maustumaan ja uuni päälle 200 asteeseen. Leikataan tortilallätyt puoliksi. Pintaan kastiketta ja juustosiivut ja mausteinen täyte. Kierretään keskeltä ulospäin puolikkaat tötteröllä ja vuokaan kierteelle. Jos tekee hiukan enemmän, kaksi kerrosta hiukan limittäin aseteltuna on näyttävä keko. Päälle juustoraastetta ja noin 20 minuuttia uunissa. Tortillalätyt rapsakoituvat, juustot sulavat… dipit mukaan ja leffan pariin!

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.