Helppo kanakeitto aasialaisittain

on

Tein viikonloppuna pot stickersejä eli täytettyjä nyyttejä. Täytettä ja muita aasialaisia tilpehöörejä jäi yli, joten eikun hävikkiruuna kimppuun luovasti. Broilerin jauhelihatäytettä jäi noin 200 g verran, sehän oli jo maustettua, seassa maissia. Paistoin sen murustellen kypsäksi pannulla. Laitoin kuivattuja tatteja pienen kourallisen ensin vettymään 2 desiin vettä. Kattilaan kasviksia, paprikaa ja ruusukaalia, porkkanaa ja noin 0,3 dl vettä ja kasvisfondin. Lisäsin purkin kookosmaitoa, 2 tl soijakastiketta, sienet pilkottuna liemineen ja jauhelihan ja annoin maustua kiehuttamalla miedosti. Pinnalle tuoretta chiliä, kevätsipulia ja korianteria ja keitto oli valmis. Kaiken extran sai kaapista pois ja pariksi päiväksi lounasta töihin

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.